donderdag 26 maart 2015

Shoplog/Review ♥ Mostcutest.nlHey hey, ik heb een paar hele toffe items gekocht bij MostCutest.nl ik wou er in eerste instantie een video van maken maar daar vond ik het erg weinig voor, dus daarom vandaag een blogpost erover. Eerst wil ik even zeggen dat mostcutest.nl echt een hele toffe site is :)

Standaard bij je bestelling krijg je een super cute kaartje met wat producten van de site erop. En een
paar stickertjes of iets anders kleins. Echt heel lief dat ze dit erbij doet.
Pokémon cookie sticks - €1,95

Dit zijn koekjes met een soort zoet suikerlaagje eromheen. Mijn broertje en ik hadden allebei moeite met bepalen waar dat laagje naar smaakte. Volgens de site is het een witte choco fruit smaak, maar zover waren wij ook wel gekomen. Ze zijn in elk geval erg lekker en niet heel duur dus zeker het proberen waard.
Kracie pucchito, meloen - €2,25

Dit zijn snoepjes in een echt te cute verpakking. Er staan ook hele schattige aapjes op en dat past natuurlijk super goed bij mijn blog. Zoals je ziet hebben de dingen leuke vormpjes, en ik als specialist rare dingen doen moest natuurlijk alle stukjes apart opeten, en toen heb ik er dit prachtige *kuch* bloemetje van gemaakt.

Ze zijn best lekker, maar ik been een grotere fan van de pokémon cookies.Hora Dekita! Choco Banana DIY candy kit - €2,95

Dit is een Japanse snoep kit, hier kan ik nog vrij weinig over zeggen. Ik heb hem nog niet gemaakt omdat ik dat of met een video wil gaan doen of met een lekkere lange blogpost. Sowieso ben ik van plan om dit samen met iemand op te gaan eten. Ik vind hem er heel schattig uitzien, en ik hoop echt dat hij lekker is. Maar dat verwacht ik wel want mijn andere snoepjes/koekjes waren ook lekker.
Pashoesje cooky roze - €1,00

Dit is geen voedsel. Dit is een pashoesje, ik kocht hem gewoon omdat ik nu een pashoesje heb van de primark die ik eigenlijk alleen kocht omdat mijn ov-kaart echt een hoesje nodig had (ik sloop dingen als ze geen hoesjes hebben) en deze is superlief en schattig. Al is de fiets niet heel toepasselijk want ik gebruik hem natuurlijk als ik met de bus naar school ga in de winter en dus niet fiets.

*deze variant is niet meer in de webshop maar er zijn nog wel andere super schattige versies te koop*

Een nadeel, ik heb mijn vriend belooft dat hij er ook van mijn Japanse snoepjes mag proeven en hij komt hier pas volgend weekend weer een keer dus ik moet zorgen dat ik tegen die tijd nog niet alles opgegeten heb. HELP!

Anouk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten