vrijdag 29 augustus 2014

Het leven ♥ Wat Anouk in een vriendje zoekt?

Ansel Elgort.

Ik heb nog een dag vakantie.. En wat doe ik dan? Jup me vervelen, dat gebeurt altijd de laatste week van de vakantie omdat ik dan gewoon niks meer te doen heb, mijn kamer is vaak al opgeruimd alweer een bende en weer opgeruimd, Ik heb ook wel alweer genoeg DIY dingen gemaakt dus daar heb ik ook geen zin in. Wat ga je dan doen? Een blog schrijven over de perfecte jongen natuurlijke.. Als dit online komt heb ik trouwens al weer twee weken school gehad want dit is voor een vrijdagblog en daarvan heb ik er al een voor deze week...

Moving on though, because there's so much more to learn about Ansel. | For Everyone That Realizes Just How Insanely Perfect Ansel Elgort Is
Je kan een jongen op heel veel manieren beschrijven, maar laten we er even grofweg twee pakken. Uiterlijk en innerlijk om te beginnen bij het uiterlijk want ik denk dat dat makkelijk is.

Die jongen daarboven dat is Ansel. Ansel speelt Gus en Gus is de hoofdpersoon van The Fault In Our Stars dus ik denk dat heel veel mensen hem kennen. En hij is knap en hij is mijn whatsapp-achtergrond want ik ben een beetje hopeloos..

Jamie Campbell Bower, Oh my goodness. He was so hot in that movie. I absolutely loved him. Every time he came on the screen I wanted to cry because of how much time God must of taken to craft such a human to look like an angel.
Dit is Jamie, Jamie speelt Jace in The Mortal Instruments dus waarschijnlijk kennen wat minder mensen hem.. Jamie was ooit mijn whatsapp-achtergrond maar toen Kwam Ansel en toen was Ansel mijn achtergrond..

Uiterlijk:
Ten eerste hou ik van blauwe ogen. Dus blauwe ogen zijn een must als we het over de perfecte jongen hebben. Dan hou ik ook nog heeeeeel erg van krullen. Want krullen zijn nou eenmaal superdepuperschattig.. Laat ik dat zelf nou allebei niet hebben. Het liefst heb ik dan ook nog dat die krullen dus bruin zijn of in elk geval een kleur die en naam heeft (mijn haar is een kruizing tussen donkerblond lichtblond bruin en rood en iedereen vind het een andere kleur) GEEN GEL... Jongens meisjes houden niet van gel dan kan je niet aan het haar zitten, jongens houden niet van lipstick enzo, meisjes houden niet van gel. Zullen we dat is gaan leren met zijn allen?

Jamie Campbell Bower - Jace - TMI movie
Innerlijk:
Punt een, hij moet lief zijn. Hij moet tegen mijn gepraat kunnen, dat is een serieus puntje want ik praat echt heel heel heel heel erg veel. Dus als die daar niet van houdt word het hem al niet. Hij moet lief zijn, en dan ook in het openbaar lief zijn.. dat is belangrijk denk ik, want anders heb je niks aan een vriendje als die alleen lief is als er niemand is want dat is haast nooit. Dan moet ie ook nog grappig zijn dat is heel erg belangrijk, hij moet mij aan het lachen maken. Nou geef ik eerlijk toe dat dat niet zo moeilijk is...

20 Questions With "Divergent" And "The Fault In Our Stars" Actor Ansel Elgort
Maar gelukkig zoek ik niet naar een perfecte jongen want die ga ik toch nooit vinden.. Maar het is wel heel erg leuk om over de perfecte jongen te fantaseren of niet soms. Ik denk echt niet dat ik de enige ben die dat doet..

(Stiekem val ik gewoon op blonde jongens met steil haar, haha)

-xxx- Anouk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten