woensdag 9 juli 2014

Zenner ♥ Cable ElasticSpeciale elastiekjes gemaakt van plastic. Doordat ze krullend zijn moeten ze goed in je haar blijven zitten. Ik was wel benieuwd. Deze heb ik gekocht uit een oude collectie van Zenner en waren 1€ maar normaal zijn ze volgens mij 2€.
Als eerst wil ik zeggen dat ze er super vrolijk uitzien, veel leuker dan gewone zwarte elastiekjes (deze zijn er ook gewoon in het zwart) Ik vind vooral de beige/perzikachtige leuk en die met stipjes.


Een foto van hoe het er van de achterkant uitziet. het zit aardig stevig vast, en hij hoefde er maar drie keer omheen. Wel zijn ze heel erg uitgerekt als je ze weer uit het haar haalt. Maar dat trekt weer weg als ze een poosje liggen.


Dit is hoe het er van de zijkant uitziet. het is nou niet dat je staart erg veel volume ervan krijgt. Hij hangt gewoon net zoals elke staart. Hij zakte bij mij snel uit, maar ik heb dan ook superfijn en glad haar.


Ze zijn erg leuk, opzich werken ze prima. Maar ik blijf toch bij de stay in hair elastiekjes. Want die blijven echt in mijn haar zitten.

update: Ondertussen ben ik helemaal om naar Cable Elastics, het was even wennen in gebruik. Maar ik vind het erg fijn dat ze mijn haar niet beschadigen zoals de Stay in Hair elastiekjes wel doen. 

-xxx- Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten