woensdag 30 april 2014

Frozen tag!Ja, ik weet het wel. Eva heeft hem vorige week al gedaan. Maar ik vind hem zo geweldig (Frozen is geweldig), ik wil hem zelf ook zo graag doen. Dus hier komt die van mij :D


Question 1: Who do you think you're more like. Anna or Elsa?
 - Ooh dit vind ik moeilijk... ik denk dat ik meer als Anna ben, ze is zo'n dromer net als ik kan zijn. Ze droomt van ware liefde ♥, Maar aan de andere kant, Elsa is magisch ik wil ook magisch zijn en sneeuwpaleizen uit mijn vingers kunnen toveren.

Question 2: Olaf or Sven? And why?
 - Uuuh, moet deze vraag nog gesteld worden. Olaf natuurlijk. Olaf is geweldig. Punt. Oke, kijk Olaf is gewoon een hele lieve sneeuwpop. Hij is gewoon sneeuwtastisch (ik weet best dat dat geen woord is), hij is heel erg lief, en hij smelt liever dan dat hij Anna dood laat gaan. Ik ben gewoon een klein beetje verliefd op Olaf. Dan kan ik toch niet voor Sven gaan (Sven is ook leuk hoor).

Question 3: Who would you date. Hans or Kristoff?
- Kristoff natuurlijk, Hans is gemeen. ik date geen gemene mannen.


Question 4: What's your favorite part of the film?
-Mijn favoriete deel van de film is of het stukje waarin ze "Do you wanna build a snowman" zingen. Of de laatste twee minuten waarin Anna en Kristoff eindelijk doorhebben dat ze voor elkaar gemaakt zijn.

Question 5: What's your favorite song from the soundtrack? 
 - Do you wanna build a snowman :))


 Question 6: What's your favorite Olaf line? 
- Oke misschien kon ik niet kiezen...


Question 7: Who would you want to dress like? 
- Elsa, haar jurk is zooo verschrikkelijk mooi. Ik wil ook een jurk die veranderd. dat is zo cool. en dan ook nog in zo'n mooie jurk. En dan haar haar, dat is zo prachtig als het los is.

Question 8: What do you prefer. Summer or Winter?
- Winter, sneeuw is leuk, schaatsen is leuk. Dat kan niet in de zomer.


Question 9: Where does Frozen rank on your Disney list? 
- ooh ik denk op de tweede plek (Op de eerste plek staat Despicable Me al)

Question 10: Would you go see Frozen again?
Ja, een keer, twee keer, drie keer. Die film is echt fantalatastisch.

Deze tag is echt fantastisch, en misschien was ik iets te enthousiast met plaatjes zoeken... Frozen is te mega fantalatastisch geweldig super ongelofelijk sneeuwtastisch en alles :)

-xxx- Anouk

 ( Nog eentje om het af te leren, deze is gewoon te lief. Ik hou van Anna)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten