vrijdag 25 april 2014

Frozen Tag

Hoi :)

Het is weer tijd voor een leuke tag!
Deze keer niet door Anouk, maar door mij :)
Anouk en ik zijn allebei helemaal gek van de film Frozen, dus hier is de Frozen Tag!Als je de film niet hebt gezien, snap je er waarschijnlijk niet veel van.
Maar dan moet je de film maar gewoon kijken

 Zo zie ik er ook uit als ik opsta
1. Who do you think you're more like, Anna or Elsa?
Anna! Anna is een beetje stuntelig en niet zo'n perfecte Disneyprinses. Ja daar lijk ik wel wat op..

2. Olaf or Sven? And why?
Ooooolaf, Olaf is gewoon helemaal geweldig. Beste pratende sneeuwpop ooit (en enige waarschijnlijk) Hij is gewoon superschattig en grappig

3. Who would you date, Hans or Kristoff?
Kristoff, hij is heel lief en grappig. Ik vond Hans een beetje glad en hij deed zo perfect en daar kan ik niet tegen ;)

4. What's your favorite part of the film?
Hmm deze is het moeilijkst. Ik denk het stuk dat Kristoff met Elsa, Olaf en Sven naar zijn familie gaat. Dan denkt Olaf dat het stenen zijn, maar het blijken trollen te zijn die ineens gaan zingen.

5. What's your favorite song from the soundtrack?
Hmm die is ook moeilijk, veel liedjes zijn leuk! Ik denk 'Do you want to build a snowman?'. Daar is Anna eerst nog klein en daar wordt ze steeds ouder. Maar het eerste deel is het leukst. Ik (en vriendinnen) kunnen hem helemaal meezingen :$

6. What's your favorite Olaf line?
Oeeh Olaf heeft zoveel leuke dingen gezegd! Maar de leukste is toch die hierboven :)

7. Who would you want to dress like?
Als Elsa! Die jurk is gewoon heel mooi :). Dat kan wel een hele mooie prinsessenjurk worden voor kleine kinderen trouwens!

8. What do you prefer, Summer or Winter?
Summer, ik houd echt van de zomer. Heerlijk warm en lekker buiten in het zonnetje. Ik houd niet zo van winter met sneeuw en ijs (dat is wel een beetje raar voor deze tag natuurlijk)

9. Where does Frozen rank on your Disney list?
Pff, geen idee. Daar heb ik eerst een Disney list voor nodig. Ik denk dat Frozen op plek 3 komt. Bij mij staat dan De Verschrikkelijke Ikke op 4 (minions!) en Bambi op 2. Bambi is zo zielig, heerlijk om een beetje bij te sniffen. Op 1 staat Sneeuwwitje. Dat is misschien niet de grappigste film, maar het is de eerste film die ik ooit heb gezien en ik heb hem nu al heel erg vaak gezien.

10. Would you go see Frozen again?
Ja ik denk het wel. Dan wil ik hem wel kijken met mensen die hem nog niet gezien hebben, zodat ik kan zeggen "Hee, nu komt een leuk stukje" Maar dan moet ik natuurlijk wel proberen om niets te verklappen...

Dat was hem alweer!
Hopelijk vinden jullie Frozen even leuk als ik :)

x Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten